Tel: 021-372 07 99
Kundtjänst Mån - Fre 9 - 16

Severin Sea Lodge

Ska din safariresa innehålla lyx och avkoppling i underbara miljöer, då är ett besök på Severin Sea Lodge i Mombasa, med tillgång till egen strand med kritvit sand direkt ut i den Indiska Oceanen – och inte minst skönt spa samt wellnessavdelning – ett klart måste.

För frågor kring din safariresa eller badsemester i Mombasa, ring till våra specialister på 021-372 07 99

Populära rundresor: Severin Sea Lodge

Safari & Mombasa

Safari i Tanzania kombinerat med en avkopplande semester på den kenyanska kusten.

15 dagar inkl. flygKenya & Mombasa

Vår kända Karibu Kenya-safari och en avkopplande semester på den kenyanska kusten.

14 dagar, inkl. flygHa Kuna Matata & badsemester i Mombasa

Oförglömliga safariupplevelser kombinerat med avkopplande badsemester i Mombasa.

16 dagar, inkl. flygBadsemester och fly-in-safari Masai Mara

Fly-in-safari kombineret med en avkopplande semester på den kenyanska kusten.

14 dagar, inkl. flygUppehåll i Mombasa ingår i flera av våra safariresor och Severin Sea Lodge finns bland absolut bästa buden på hotell i området.

Hotellet är uppfört och inrett i traditionell lodgestil med klassisk afrikansk arkitektur. Stugorna liknar runda afrikanska stugor man kan se på savannen, men inredningen är självklart av helt annan karaktär, nämligen den absolut finaste. Stora, ljusa rum med smakfull inredning, terrass eller balkong, wi-fi och myggnät, med direkt möjlighet att ta ett dopp i den Indiska Oceanen.

Hotellet är TÜV godkänt, har sin egen sköna wellnessavdelning, spa, träningslokal, två fina pooler och så är hotellet dessutom känt för sin alltid vänliga och ytterst serviceinriktade personal.

Bor du på hotellet under längre tid, erbjuder de även en lång rad safariturer samt guidade turer i området, bl.a. staden Mombasa.