Tel: 021-372 07 99
Kundtjänst Mån - Fre 9 - 16

Sultan Sands Zanzibar

Sultan Sands Resort på Zanzibar är just det man föreställer sig om ett skönt hotell på en tropisk sandstrand.

Fina, luftiga rum med smakfull inredning, förstklassig service och svala omgivningar som kan ge skugga när värmen är som högst, utsökt gastronomi samt inte minst lyxigt spa och wellness vid strandkanten.

Populära rundresor: Sultan Sands Zanzibar

Tanzania & Zanzibar

Kombinera din safari i Tanzania med en avkopplande semester på den exotiska ön Zanzibar.

15 dagar inkl. flygMachame-rutten & badsemester på Zanzibar

Från toppen av Kilimanjaro till vita sandstränder på den exotiska ön Zanzibar.

16 dagar, inkl. flygMachame-rutten, safari & badsemester på Zanzibar

Kombinera tre av Tanzanias absoluta höjdpunkter. 5 895 meter, fantastiskt djurliv och vita sandstränder.

17 dagar, inkl. flygKaribu Kenya & Zanzibar

Kombinera din Kenya-safari med en avkopplande semester på den exotiska ön Zanzibar.

14 dagar, inkl. flygHa Kuna Matata & Zanzibar badsemester

Kombinér Ha Kuna Matata safarien med badeferie på hvide sandstrande på Zanzibar.

16 dagar, inkl. flygSultan Sands Resort är en del av det ytterst välrenommerade Bluebay Hotels Group, kända för sina lyxhotell och enastående service och miljöer, och gör att Sultan Sands definitivt inte är ett undantag. Hotellet har som målsättning att bidra till miljön och naturen på Zanzibar, och på det sättet medverka till att värna om just den miljö som drar turisterna till ön.

Därför kommer du också att uppleva att hotellet närmast är en del av naturen. Rummen är byggda som traditionella afrikanska hus och ligger vid strandkanten. Vegetationen på hotellets område är naturlig och sköts om med fokus på att dra till sig och bevara det naturliga beståndet av fåglar. Byggnaderna, som är från 2006, skapades av europeiska ingenjörer med det syfte att utnyttja klimat och natur i driften av hotellet, således att exempelvis regnvatten samlas in från tak och används för att begränsa hotellets vattenförbruk. Det har på alla sätt tagits hänsyn till detaljerna och till hotellets roll som en del av den vackra naturen på ön.

Detta syns även i hotellets spaavdelning, där man har skapat en miljö som glider in i naturen. I stugor byggda av naturliga material hittar du de absolut skönaste spafaciliteterna, och här kan du njuta av ett aromatiskt bad till ljuden och synen av mjuka vågor, som slår upp mot strandens kritvita sand.

Sultan Sands är på alla sätt ett hotell som tillför din resa det lilla extra. Detta gör att du kommer hem med en upplevelse för livet i bagaget och i ett tillstånd av njutning och avkoppling som inte direkt låter sig övervinnas, i synnerhet när vardagen anmäler sin ankomst. Ett uppehåll på Sultan Sands är med andra ord en gåva till dig själv, din hälsa och ditt välbefinnande.