Tel: 021-372 07 99
Kundtjänst Mån - Fre 9 - 16

Rundresor i Afrika - Se våra populära resmål här

Afrikasafari.se är experter på safariresor till Afrika. Vi har funnits sedan 2006 och erbjuder ett stort utbud av rundresor, till exempel till populära safariresmål som Tanzania, Sydafrika och Kenya.

Upplev fantastisk natur i världskända nationalparker, och vilda djur på savannen. Avsluta din resa med en badsemester på kritvita stränder. Afrika är ett fantastiskt resmål som kommer att vinna ditt hjärta.

Vårt mål är, och har alltid varit, att skicka iväg människor på deras livs resa.

Kom riktigt nära med Afrikasafari.se

Våra resmål i Afrika

Nedan kan du läsa mer om våra sex olika resmål i Afrika.

Tanzania

Tanzania, som ligger i Östafrika, är vårt mest populära resmål. Här kan du uppleva ett fantastiskt djurliv, bland annat ”The Big Five”. Du kan också uppleva vacker natur med både berg, naturreservat och insjöar.

Välj mellan fem olika paketresor som består av safari, med eller utan en avslutande badsemester på Zanzibar eller i Mombasa i Kenya. Vi har dessutom prisgaranti på våra resor ”Safari i Tanzania och badsemester på Zanzibar”. Detta är vår absoluta bästsäljare.

Se våra safariresor till Tanzania.

Sydafrika

I Sydafrika kan du komma riktigt nära ikoniska djur som lejon, leopard, noshörning och elefant.

Vi erbjuder nio olika resor, varav sex har sin utgångspunkt i världsberömda Kruger National Park, två i malariafria Kariega Game Reserve som passar särskilt bra för dig som reser med barn, samt en som går genom två privata naturreservat.

Kombinera med badsemester på Mauritius, storstadssemester i Cape Town eller naturupplevelser vid Victoriafallen.

Se våra Sydafrikaresor.

Kilimanjaro

I Tanzania, nära gränsen till Kenya, hittar du Afrikas högsta berg Kilimanjaro, som är 5 895 meter högt.

På våra olika resor till Kilimanjaro har du möjlighet att bestiga det vackra berget genom olika rutter, till exempel via den kända Machame-rutten, via Lemosho-rutten, Shira-rutten, Marangu-rutten eller via Rongai-rutten.

Berget ligger nära ekvatorn, vilket gör att du kan bestiga det året runt. Avsluta din vandring med safari i Tanzania eller badsemester på Zanzibar.

Se våra Kilimanjaro-resor.

Kenya

Kenya ligger i Östafrika och har ett imponerande djurliv, världsberömda nationalparker och vacker natur, vilket gör landet till ett populärt safariresmål.

Vi erbjuder olika resor till Kenya. Du kan välja att avsluta din resa med badsemester i Mombasa eller på Zanzibar, eller med en storstadssemester i Dubai eller Doha, beroende på vad du föredrar.

Se våra resor till Kenya.

Namibia

Namibia ligger i den södra delen av Afrika och är en gammal tysk koloni. Landet bjuder på en karg natur med några av världens torraste ökenlandskap och orangeröda sanddyner, som är kända fotografiska motiv. Etosha National Park är ett av Afrikas bästa safariresmål, där du kan komma nära giraffer, lejon, zebror och många andra vilda djur.

Vi erbjuder sex olika resor till Namibia, där du bland annat har möjlighet att utforska Namibia på egen hand på en kör-själv-resa.

Se våra Namibia-resor.

Uganda

Uganda, som ligger i östra Centralafrika, är ett ofta förbisett resmål. Landet har en varierande natur med regnskogar, savanner och floder, och beskrevs av Winston Churchill som Afrikas pärla.

I Uganda kan du uppleva Victoriasjön, ekvatorn och tre nationalparker där du bland annat kan möta elefanter och lejon. Dessutom bjuder Uganda både på schimpans- och gorillasafari.

Se våra resor till Uganda.Varför ska du åka till Afrika?

Afrika är ett fantastiskt och unikt resmål, där du kan komma riktigt nära vilda djur på en safariresa, uppleva fantastisk natur eller bestiga Kilimanjaro. Många av våra resor kan dessutom kombineras med en exotisk badsemester, eller ett besök i en vacker storstad. Båda alternativen är perfekta sätt att avsluta semestern på.

Följ med på en resa till Afrika och upplev de största och mest fantastiska nationalparkerna, möt enastående djur i deras naturliga miljö, och koppla av på de vackra, orörda och kritvita stränderna.

En resa till Afrika är en resa för livet.

Varför ska du resa med oss?

Vi älskar Afrika och vårt mål är att skicka iväg människor på deras livs resa. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd, och detta är vårt mål som vi strävar mot varje dag.
Du ska resa med oss för att:

  • Du får en välorganiserad och noga testad paketresa inklusive flyg, övernattning och utflykter.
  • Du får personlig service både före, under och efter resan. Våra resekonsulter är alltid redo att hjälpa dig med dina frågor.
  • Vi är medlem i Resegarantifonden, vilket ger en trygghet för dig som reser.

Fram till i dag har fler än 20.000 nöjda resenärer varit med på våra rundresor. Är det din tur härnäst?

Så bokar du

I alla våra priser ingår flyg, hotell och upplevelser. Priset på varje resa beror på

  • Antal resenärer
  • Avresedatum
  • Flygplats för avresa

Hämta ett gratis reseerbjudande, som är icke-bindande, genom att fylla i det formulär du hittar på höger sida vid alla våra resor. Därefter får du ett erbjudande av oss med ett pris som är baserat på de uppgifter vi fått av dig.

När du har tagit emot ett erbjudande (du kan hämta alla erbjudanden du vill ha) kan du boka din resa genom att följa instruktionerna som står beskrivna i erbjudandet.

Har du frågor om vilken resa som passar bäst för dig och din familj, hur man bokar, eller om du undrar något annat, så är du varmt välkommen att kontakta vårt säljteam. De hjälper dig måndag – fredag mellan kl. 09.00 och 16.00.

Kontakta våra resekonsulter genom att ringa på 021-372 07 99 eller via e-post: info@afrikasafari.se.