• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden

Övernattning: Botswana

Här kan du läsa mer om hotellen vi använder oss av under våra resor till Botswana.

Chobe Marina Lodge

Chobe National Park

Mitt i staden Kasane med avgångavstånd till butiker, banker och mataffärer, och endast några minuters bilfärd från ingången till Chobe National Park ligger den trevliga fyrstjärniga lodgen Chobe Marina Lodge.

På den fantastiska terrassen med utsikt över Chobe-floden kan du avnjuta din frukost under trädens skugga innan du beger dig mot dagens upplevelser. Det unika med safariupplevelser i Chobe National Park är att man både har möjlighet att åka på traditionella game drives på land och uppleva naturen och djurlivet från vattnet på en kryssning på Chobe-floden.

Under de lugna eftermiddagstimmarna, när solen står högt på himlen, kan du koppla av vid det mysiga poolområdet, där det finns många solstolar och en poolbar.

Samtliga 60 rum är rymliga och har luftkonditionering, takfläkt, platt-tv, te- och kaffekokare, kylskåp samt myggnät över sängarna.

Lodgen har två restauranger, spa och två barer, varav den ena passar perfekt för en ”sundowner” med utsikt över floden och solnedgången över nationalparken.


Chobe Safari Lodge

Chobe National Park

En bit utanför Chobe National Park ligger det fyrstjärniga Chobe Safari Lodge. Lodgen är den perfekta utgångspunkten för besök i nationalparken Chobe – oavsett om du drömmer om en traditionell game drive eller om du vill åka båt på Chobefloden. Lodgen ligger precis vid floden och har egen brygga, och på landsidan gränsar den till nationalparken Chobe. Du har alltså det bästa av bägge delar omkring dig. Det är tio minuters bilfärd till flygplatsen och på fem minuter kan du gå in till Kasane, där det finns banker, mataffärer och souvenirbutiker.

Chobe Safari Lodge har 76 rum i olika storlekar, och här finns plats för både par, soloresenärer och familjer.

Samtliga rum har utsikt över Chobefloden antingen från balkongen eller från terrassen. Dessutom har samtliga rum eget badrum, toalett, luftkonditionering, tv, säkerhetsbox, te- och kaffekokare, minibar och myggnät över alla sängar.

Lodgen har en egen restaurang , som serverar härliga nationella och internationella rätter samt vegetarisk mat.

Här finns en stor pool, bar och en fin utsiktsplats nere vid floden.

En riktigt fin lodge till ett bra pris!

Om du hellre vill bo i själva nationalparken rekommenderar vi att du uppgraderar till Chobe Game Lodge. Det är den enda lodgen, som ligger i själva Chobe National Park. Om du väljer att uppgradera rekommenderar vi att du utnyttjar tiden på lodgen och inte köper till en dagsutflykt exempelvis till Victoriafallen.


Chobe Game Lodge

Chobe National Park

Chobe Game Lodge är den enda lodgen som ligger inne i själva nationalparken Chobe. Lodgen ligger vid Chobefloden och är omgiven av djurliv och fantastiska naturupplevelser.

Här finns en 250 meter lång boardwalk längs floden med flera utsiktsplatser med mjuka stolar, halvskugga och en makalös utsikt över Chobefloden och dess rika, varierande djurliv. Njut av solnedgången med en kall drink i handen – det finns nästan inget vackrare i världen än en solnedgång över Chobe National Park.

Hela lodgen är vackert inredd i morisk stil med valv, lanternor, stora kuddar och en fin och smakfull blandning av neutrala och skarpa färger Lodgen har fyra restauranger, två barer, sex loungeområden, en liten butik, pool, spa, bom’a, och en stor trädgård med massor av plats.

Samtliga 44 rum har alla utsikt över floden, egen terrass, luftkonditionering, säkerhetsbox, gratis minibar, te- och kaffekokare, ficklampa, paraply – ja, allt är genomtänkt!

Det finns gratis wi-fi i hela lodgen.

Pris för uppgradering:
I priset ingår uppgradering från Chobe Safari Lodge i tre nätter med helpension, dryck, minibar, transport från och till flygplatsen och möjlighet att delta i massor av olika aktiviteter, som gamdrives och flodsafari. Per person:  11 550 kr
Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Sonya Mönius

Skriv till:
info@afrikasafari.se

Ring till:
021-372 07 99

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.