• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanChobe Game Lodge
Chobe Game Lodge
Chobe National Park
Pris för uppgradering:
I priset ingår uppgradering från Chobe Safari Lodge i tre nätter med helpension, dryck, minibar, transport från och till flygplatsen och möjlighet att delta i massor av olika aktiviteter, som gamdrives och flodsafari. Per person:  18 075 kr

Chobe Game Lodge är den enda lodgen som ligger inne i själva nationalparken Chobe. Lodgen ligger vid Chobefloden och är omgiven av djurliv och fantastiska naturupplevelser.

Här finns en 250 meter lång boardwalk längs floden med flera utsiktsplatser med mjuka stolar, halvskugga och en makalös utsikt över Chobefloden och dess rika, varierande djurliv. Njut av solnedgången med en kall drink i handen – det finns nästan inget vackrare i världen än en solnedgång över Chobe National Park.

Hela lodgen är vackert inredd i morisk stil med valv, lanternor, stora kuddar och en fin och smakfull blandning av neutrala och skarpa färger Lodgen har fyra restauranger, två barer, sex loungeområden, en liten butik, pool, spa, bom’a, och en stor trädgård med massor av plats.

Samtliga 44 rum har alla utsikt över floden, egen terrass, luftkonditionering, säkerhetsbox, gratis minibar, te- och kaffekokare, ficklampa, paraply – ja, allt är genomtänkt!

Det finns gratis wi-fi i hela lodgen.

Våra mest populära resor
Hit reser andra

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.