• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanChobe Water Villas
Chobe Water Villas
Chobe nationalpark
Pris för uppgradering, 3 nätter:
Villa Per person:  16 215 kr

Om du vill ha en exklusiv upplevelse i Chobe nationalpark kan du välja att uppgradera till Chobe Water Villas. Lodgen är helt unik eftersom den faktiskt ligger i Namibia. De flesta som besöker nationalparken väljer att bo på Botswana-sidan, men det finns flera fördelar med att välja att bo på Namibia-sidan.

Det är enkelt att komma hit med båt. Efter ca 15 minuter med båt från den livliga staden Kasane kommer du till en helt annan värld! Innan du anländer till lodgen måste du gå i land och få en stämpel i passet på det pyttelilla Namibiska gränskontoret. På Namibia-sidan är allt otroligt lugnt. Lodgen är avskilt belägen och du kan höra fåglarnas sång och flodhästarnas grymtanden.

Alla 15 villorna är byggda på pålar vid Chobe-floden. Från de stora balkongerna har man en otrolig utsikt över floden och den stora ön Sedudu som ligger mitt i den. Du behöver knappt lämna terrassen medan du är här. Du kan koppla av där hela dagen lång och betrakta livet på floden. Du kan uppleva badande elefanter, båtar som kommer med turister, plaskande flodhästar och fåglar som sätter sig på terrassens räcken. Om du blir törstig kan du ta för dig från din egna minibar som är fylld med kalla drycker.

Vi kan dock verkligen rekommendera att du beger dig till restaurangen när det är dags för mat. Maten är fantastiskt läcker! Och om det blir för varmt på terrassen kan du hoppa i poolen för att svalka dig.

Om du vill hitta på något annat än att ligga på terrassen ingår det båtturer på floden i vistelsen varje dag.

I priset ingår: 3 övernattningar, frukost, lunch, ”high-tea”, middag, dryck, kaffe och te, minibar på rummet, transfer till och från lodgen, gratis wifi samt båtturer på Chobefloden.

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.