Tel: 021-372 07 99 | Mån - Fre 9 - 16
StartsidanInfo & KontaktResetemasidorFamiljeresor

Familjeresor

Ge era barn en upplevelse för livet! Ta med dem ut på savannen och upplev den storslagna naturen och de majestätiska djuren, såsom elefanter, giraffer och lejon, som är som bäst att uppleva när de befinner sig ute i det fria där de hör hemma! Se hur människor lever och bor på andra sidan jordklotet och upplev en kultur som på många sätt är väldigt olik vår samtidigt som den uppvisar många likheter.

Populära rundresor: Familjeresor

På semester med småttingarna

Ta med barnen på safari där de kommer att uppleva en förunderlig natur med liv precis överallt! Det är något som lockar de allra minsta! Hoppa i en jeep på väg ut på savannen i Kenya, och leta fram kikaren och kameran, här finns det mycket att se och man vet aldrig vilka spännande intryck och förbipasserande djur dagen kommer att bjuda på. På safari i Sydafrika, i Kariega Game Reserve, kan ni åka på kanottur längs Bushman-floden, medan de vilda djuren betar bredvid strandkanten. Vidare kan man på de flesta resor få till lite sol och bad. Afrika har mycket värme i förhållande till våra breddgrader och det kan vara skönt att svalka sig i Indiska oceanen eller i poolen på hotellet. Vi har också resor som innefattar besök på skolor på landsbygden och naturbevarelseprojekt, samt vandringssafari i det vilda, givetvis i ett område utan rovdjur, med en engelsktalande guide.

 

Tilläggsresor

Om man vill ha ännu fler upplevelser finns det i paketresorna, vi har skapat möjlighet att välja mellan olika tilläggsutflykter, beroende på vilket paket man väljer. Det kan till exempel vara en ballongfärd, där man svävar över savannen medan solen går upp, valsafari där man upplever valarna vid kusten, dykning i hajbur, helikoptertur över Victoria Falls bland mycket annat.

Tillsammans med familjen kommer ni att uppleva Afrika när det är som bäst!

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
021-372 07 99
info@afrikasafari.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!