Tel: 021-372 07 99
Kundtjänst Mån - Fre 9 - 16
Kruger National Park

Krugerparken

Krugerparken är Sydafrikas mest kända nationalpark samt bland de största och bästa nationalparkerna i Afrika. Om du väljer Sydafrika som resmål, då är Kruger nationalpark ett absolut måste-besöka under din resa.

Prata med någon av våra duktiga medarbetare och låt oss hjälpa dig med att skapa en resa som du aldrig kommer att glömma. Ring oss på 021-372 07 99.

Populära rundresor: Kruger National Park

Lyxsafari i Sydafrika

Uppleva en av världens mest betydningsfulla nationalparker. 4-stjärniga Lodge.

12 dagar, inkl. flygSafari & Victoriafallen

Safariupplevelser kombinerat med en vistelse vid världens mest spektakulära vattenfall.

12 dagar, inkl. flygUpplev Sydafrika

Upplev det fantastiska djurlivet i Kruger National Park och få en safariupplevelse för livet.

9 dagar, inkl. flygSafari & Mauritius

Utforska Sydafrikas natur- och djurliv och koppla av på de exotiska stränderna.

14 dagar, inkl. flygSafari & Kapstaden

Safari med game drives och bush walks kombineret med en vistelse i vackra Kapstaden.

13 dagar, inkl. flygAfrika utan filter

Bo inne i själva Kruger Nationalpark och upplev parkens fantastiska djurliv nära inpå.

10 dagar inkl. flygKrugerparken har allt: 147 olika däggdjursarter, fler än 100 reptilarter och 500 fågelarter samt ett fantastiskt landskap, kombinerat med åtskilliga historiska sevärdheter, gör parken till ett av absolut viktigaste turistmålen i Sydafrika.

Väldigt många väljer att åka på Safari i Sydafrika, eftersom de här kan kombinera resan med ett besök i den fantastiska staden Cape Town, uppleva Mandelas arv och det färgstarka och pulserande livet som finns i och omkring staden.
Härtill står Kruger nationalpark som en kontrast, med sin storslagna natur, fantastiska djurupplevelser och allt det kan upplevas på riktigt nära håll.

Kruger är ett av bästa ställen i Afrika om man strävar efter att få uppleva The Big 5: Elefanter, bufflar, leoparder, noshörningar och – inte minst – lejon. Dessutom är det möjligt att uppleva stora grupper av giraffer, gaseller, zebror, flodhästar och den fläckiga hyenan. Kruger är i mycket hög grad värd ett besök och chansen att se allt det man åker på safari för att se, är stor här.

Nationalparker som Kruger drar till sig riktigt många turister. Men där många tror att nationalparkerna skapades för att kunna dra till sig och visa flest möjligt djur för turister, så är parkerna faktisk skapade för att ta hand om djuren. Även om varje nationalpark är en stor turistattraktion, så företar man alla transporter i parken med respekt för djuren och på deras villkor. Därför bör du också veta, att en stor del av de pengar du betalar för att komma på safari i vilken som helst nationalpark, faktisk går till att hjälpa djuren och bevara den fantastiska naturen, som bildar grunden för djurens liv. Med ditt besök bidrar du till att skapa bästa möjliga livsvillkor för djuren.