Tel: 021-372 07 99 | Mån - Fre 9 - 16
StartsidanInfo & KontaktResetemasidorPestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge är för dig som vill uppleva Afrika och samtidig bo bekvämt och med god service – mitt i den fantastiska naturen. Pestana Kruger Lodge är ren njutning och massor av upplevelser. Drömmer du om en safari i Afrika, där du inte kompromissar med bekvämligheter, god mat och avslappning, ja, då känner vi till helt rätta ställen. Vi har skickat många turister på deras drömresa till Afrika, bl.a. till Pestana Kruger Lodge. Ring oss på 021-372 07 99, så kan vi tillsammans planera och sätta ihop den perfekta resan åt dig.

Populära rundresor: Pestana Kruger Lodge
Pestana Kruger Lodge ligger vid en av huvudingångarna till Kruger nationalparken och har en enastående utsikt över landskapet. Du kan t.ex. inta din frukost med utsikt över floden och från din stol se djuren som söker sig ner till det svalkande vattnet.

Hotellets stora träterrasser, höjda över landskapet, bildar helt naturligt en samlingspunkt, där gästerna träffas och kan njuta av den fantastiska utsikten och en svalkande drink.

Hotellet har två sköna pooler, jacuzzi samt en spa-avdelning, som erbjuder sköna behandlingar. Det finns möjlighet att ägna sig åt golf, squash och tennis och hotellets fina restaurang serverar á la carte rätter och typiska sydafrikanska specialiteter.

Hotellet anordnar safariturer i öppna bilar och erbjuder dessutom bush-walks, där man får möjlighet att uppleva naturen på mycket nära håll. Om man kommer i väg tidigt, erbjuder restaurangen frukost to-go, vilket gör att man kan njuta av sin frukost medan solen går upp över nationalparken.

När dagen går mot slutet, kan man njuta av en läcker måltid och därefter ta en drink i hotellets bar för att därefter gå till ro i smakfullt inredda rum, med egna terrasser eller balkonger, varifrån man kan uppleva djuren i det stora, vackra trädgården som omger hotellet.

Pestana Kruger Lodge är Afrika, safari, njutning och avslappning när det är som bäst.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
021-372 07 99
info@afrikasafari.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!