Tel: 021-372 07 99 | Mån - Fre 9 - 16
StartsidanInfo & KontaktResetemasidorSeverin Sea Lodge

Severin Sea Lodge

Ska din safariresa innehålla lyx och avkoppling i underbara miljöer, då är ett besök på Severin Sea Lodge i Mombasa, med tillgång till egen strand med kritvit sand direkt ut i den Indiska Oceanen – och inte minst skönt spa samt wellnessavdelning – ett klart måste.

För frågor kring din safariresa eller badsemester i Mombasa, ring till våra specialister på 021-372 07 99

Populära rundresor: Severin Sea Lodge

Uppehåll i Mombasa ingår i flera av våra safariresor och Severin Sea Lodge finns bland absolut bästa buden på hotell i området.

Hotellet är uppfört och inrett i traditionell lodgestil med klassisk afrikansk arkitektur. Stugorna liknar runda afrikanska stugor man kan se på savannen, men inredningen är självklart av helt annan karaktär, nämligen den absolut finaste. Stora, ljusa rum med smakfull inredning, terrass eller balkong, wi-fi och myggnät, med direkt möjlighet att ta ett dopp i den Indiska Oceanen.

Hotellet är TÜV godkänt, har sin egen sköna wellnessavdelning, spa, träningslokal, två fina pooler och så är hotellet dessutom känt för sin alltid vänliga och ytterst serviceinriktade personal.

Bor du på hotellet under längre tid, erbjuder de även en lång rad safariturer samt guidade turer i området, bl.a. staden Mombasa.

 

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
021-372 07 99
info@afrikasafari.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!