• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanHeldagsvandring på Taffelberget
Heldagsvandring på Taffelberget

Det är givetvis frestande att bara ta linbanan till toppen av Taffelberget, när du stor vid foten av berget och vet att du under de kommande timmarna ska ta dig till toppen – till fots. Vi lovar dig att vandringsturen till toppen är värd det, samtidigt som utsikten också är aningens bättre när du själv har gått hela vägen till toppen! Under vägen ledsagas du av en kunnig guide som känner till berget så du behöver inte bekymra dig om att hitta vägen samtidigt som du lär dig mer om naturen och geologin i området.

Det finns en rad olika rutter du kan välja att ta. Gemensamt för dem alla är att du ska vara i rimligt bra form för att ge dig ut på vandringen, men eftersom du medföljs av en guide så behöver du inte vara varken bergsbestigare eller erfaren klättrare. Alla utflykter är vandringsturer och du får räkna med att det tar minst 4 timmar att nå toppen.

Priset gäller vid beställning samtidigt med resan. Minst 2 deltagare.:

Platteklip Gorge

Platteklip Gorge är den äldsta rutten till toppen av berget. Du ska nog räkna med att bli andfådd eftersom rutten är relativt brant, men det är den mest populära och den mest direkta vägen till toppen.

Pris per person: 1 010 kr

India Venster

Denna rutt är för dig som gärna vill utmanas. Utsikterna är fantastiska och rutten är varierad, men fortfarande överkomlig. Du ska dock inte ha höjdskräck och måste vara beredd på att krypa lite på några ställen.

Pris per person: 1 120 kr

Skeleton Gorge

Skeleton Gorge är en vacker och relativt lång rutt, där du både går genom djungelliknande områden och njuter av imponerande utsikter över inlandet bakom berget.

Pris per person: 1 570 kr

12 Apostles

12 Apostles är bland de längre och mer utmanande rutterna. I gengäld har du här längre tid att njuta av berget och naturen, och eftersom rutten är längre får du självklart en god insikt i natur och geologi.

Pris per person: 1 570 kr

Senast sedda resor

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.