• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanOne & Only Cape Town
One & Only Cape Town
Kapstaden
Pris för uppgradering, 4 nätter:
Marina Harbour Room Per person:  17 395 kr

Vill du ha det riktigt lyxigt ska du uppgradera till One & Only Cape Town. Det är utan tvekan ett av stadens allra bästa hotell, och kanske är det ännu mer korrekt att kalla One & Only för en resort. Då och då undrar du om du egentligen fortfarande befinner dig i Sydafrikas livfulla storstad Kapstaden, eller om du faktiskt har hamnat på en lyxig, tropisk resort.

Resorten ligger ett stenkast från Kapstadens livfulla och populära Waterfront, där du hittar allt från restauranger och barer till butiker och en rad olika aktiviteter – om du över huvud taget har lust att lämna din resort.

Spaavdelningen och poolen ligger på sin egen ö i hamnen och omges av en tropisk trädgård – mitt i staden. I loungen kan du njuta av en cocktail med utsikt över Taffelberget medan du väntar på ditt bord på Afrikas enda Nobu-restaurang – den är populär så boka bord i god tid.

Reser du med barnen eller tonåringarna så finns det massor av aktiviteter för dem. Mindre barn blir medlemmar i resortens ”kids club”, medan större barn kan delta i utflykter och pröva sina krafter på klätterväggar, bowling eller skridskobanor.

Hotellrummen är bland de allra största i staden och samtliga har egen balkong, Nespresso-maskin, platt-tv, badkar och utsikt över det pulserande livet i hamnen.

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.