• Nöjda gäster sedan 2006
 • Engagerade rese experter
 • Noga testade kvalitetsresor
 • Noga utvalda lokala guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistans under resan
 • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanKontakta oss

Kontakta oss

Afrikasafari.se
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tel: 021-372 07 99
E-mail: info@afrikasafari.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller
e-mail. Du kan även skriva ett meddelande till oss i fältet till höger.

Vi svarar på alla meddelanden inom en arbetsdag.

Vi är medlem av Danska Rejsegarantifonden nr. 1778 

Våra anställda Afrikasafari.se

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Resekonsulent

Ingun har arbetat på Afrika-safari sedan oktober 2012 och är ansvarig för säljavdelningen i Norge. Hon är ursprungligen utbildad fysioterapeut, men trivs som bäst i kontakt med reslystna kunder.

Inguns hjärta slår för Afrika, och hon har bland annat bott i Etiopien i två år, där hon undervisade på en lokal skola. Under vistelsen blev hon ganska duktig på att pruta på priset med taxichaufförerna på det lokala språket amhariska! Hon har också rest i Kenya, Tanzania och Zambia, och har ett flertal spännande reseupplevelser med sig i bagaget. Hon har druckit kaffe med stamfolket i Blå nildalen, besökt slumkvarter i Nairobi och varit på traditionell jakt med pil och båge i Tanzania.

En av höjdpunkterna på Inguns safari i Tanzania var turen i varmluftsballong över Serengeti. Hon har också stått på toppen av Kilimanjaro och ger gärna goda råd och tips till dig som drömmer om att göra detsamma!

Ingun är gift och har tre barn, och de är väldigt glada över att få följa med på safari!

Neil Smith

Neil Smith

Resekonsulent

Neil har haft en varierande karriär med jobb som både polisassistent, bilklädesmakare och resekonsult. Han är mycket intresserad av nya reseupplevelser, spännande kulinariska upptäckter och händelserika semestrar med hela familjen.

Han har arbetat och rest i många olika länder, bland annat Tyskland, Danmark, Nederländerna, Ungern och USA.

Några av hans bästa reseupplevelser är en övernattning i Serengeti Wild Camp, ett besök på David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, ett möte med några väldigt stora krokodiler i Costa Rica och solnedgången över Cienfugos Bay i Kuba med en fantastisk mojito i handen!

Neil har tre barn och gillar att titta på och ägna sig åt olika sporter. Han är även tränare för ett lokalt fotbollslag.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Resekonsulent

Iida är en reseälskare från Finland, som har bott i flera länder, bland annat Thailand och Grekland, där hon arbetade som guide. Hon är utbildad inom turism och hjälper nu våra finska kunder med att hitta sin drömresa.

Lusten till att resa och uppleva är en drivkraft, som har gett henne unika upplevelser. Hon brukar bland annat tänka tillbaka på de härliga nätterna i den thailändska regnskogen och på savannen i Tanzania, där endast kanvasväggar utgjorde gränsen mellan henne och de vilda djuren. Hon har också upplevt djurlivet under vattnet, då hon bland annat hittade Nemo när hon dök på Phi Phi-öarna.

Iida sett många exotiska djur, mött annorlunda kulturer och upplevt de vackraste solnedgångarna. I framtiden drömmer hon om att få ännu fler unika upplevelser med sin partner som sällskap.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administrations ansvarig

Lene är vår administrationschef och har varit hos oss sedan 2015. Lene är utbildad inom kommunikation och har tidigare jobbat med marknadsföring och kommunikation, både internt och externt. Som administrationschef hanterar Lene många olika uppdrag, bland annat styr hon vår verksamhet med järnhand, hon arbetar med interna projektuppdrag samt hantering av kundfeedback. Hon tycker att kundkontakten, när man får höra kundernas fantastiskt härliga reseberättelser, gör vardagen rolig och spännande. Det blåser nytt liv i henens egen reslust och hennes drömmar om nästa resmål.

Lene kan bocka av många platser på världskartan, och har bland annat rest i USA, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Kina och Afrika. Till hennes största reseupplevelser hör en vandring på Kinesiska muren och en bushcamping vid Ayers Rock, Australien. I framtiden lockar Kuba och Latinamerika, men vem vet vad som smyger sig in i reseprogrammet innan dess?

Anja Østermark

Anja Østermark

Bokningsspecialist

Anja har arbetat i resebranschen i många år och har varit på Afrika Safari sedan 2015, då hon precis hade kommit hem efter att ha bott i Qatar i flera år.

Redan som ung reste hon mycket, och det har hon fortsatt att göra även sedan hon fick barn.

När Anja reser föredrar hon en kombination av natur, storstad, strand och en aktiv semester. Hon älskar också att åka på långa roadtrips och har bland annat kört Australien runt, och kört från Qatar till Förenade Arabemiraten via Saudiarabien.

Hennes senaste resor har gått till den afrikanska kontinenten, med en tur till Moçambique som kombinerades med Sydafrika, och en safari i Tanzania med solsemester på Zanzibar.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Bokningsspecialist

Tanja har arbetat i resebranschen i över 15 år. Hon lämnade den för en kort tid för att gå en utbildning i kost och hälsa, men hon kunde inte släppa branschen och är nu tillbaka med besked. Hon älskar kontakten med leverantörerna och flygbolagen, och även de utmaningar som den innebär.

Tanja tycker om att resa och har haft några av sina bästa reseupplevelser i Brasilien, Thailand och Tanzania. I just Tanzania var Tanja tvungen att tänja på sina egna gränser och tacka ja till grillad ekorre, som guiden just hade skjutit med pil och båge. Vem skulle kunna tacka nej till det?

Nästa gång Tanja ger sig iväg ska familjen med, som nu även består av två underbara barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Bokningsspecialist

Anne Mette fick som barn uppleva Europa från baksätet i familjens bil, men under tonåren började passionen för Latinamerika. Anne Mette har bott i både Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens södra strandparadis Florianópolis och Perus huvudstad Lima. Hon dansar salsa och tango, talar spanska och portugisiska. Hon har dessutom utforskat Asien och har massor av matlagningskurser, spännande dykupplevelser och tempelbesök i bagaget.

Anne Mette älskar att vandra, uppleva naturen och det vilda djurlivet på nära håll – även under vattenytan eftersom hon älskar att dyka i det varma vattnet. Kombinationen ska helst vara massor av aktiviteter och lite avkoppling med en god bok på stranden.

Jude Bommer

Jude Bommer

Bokningsspecialist

Jude kommer från Nederländerna och ansvarar för bokning av resor, hotell och flyg.

Hon har rest runt som backpacker i ett år i Australien och Nya Zeeland och gillar att resa på ett äventyrligt, spontant och enkelt sätt – med ryggsäck och tält. Tillsammans med sin danske man har Jude rest runt i Asien i fyra månader och upplevt den vackra och fantastiska kulturen i Laos, Kambodja, Thailand, Myanmar och Nepal.

Jude bodde på Aruba i tre månader när hon studerade sociologi.

Hon har fina minnen från sin vandring till Annapurna Base Camp i Nepal. Det var fantastiskt att gå runt bland bergen och få en fysisk utmaning.

Jude ser arbetet i resebranschen som ett privilegium och ser fram emot att få fler upplevelser i Sydamerika och Afrika med sin man och deras barn.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bokningschef

Rikke har många års erfarenhet inom resebranschen och har varit en del av Aclass sedan 2010. Hon ansvarar för bokningsavdelningen, där kunden alltid är i centrum.

Att resa betyder mycket för henne och under årens lopp har det blivit många resor runtom i Asien, Australien, USA och större delen av Europa. Hon har rest mycket i hela sitt, eftersom hon älskar möjligheten att uppleva nya kulturer och att känna friheten utomhus.

De bästa reseupplevelserna tycker Rikke att man får genom att ta med familjen på äventyr och känna hur det för familjen samman.  Goda minnen är en gåva för livet!

På fritiden umgås Rikke med sin familj och sina vänner. Hon kopplar av genom att köra ”en omgång runt bordet”, alltså familjens gemensamma pingisbord.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie har i grunden en magisterexamen med historia som huvudämne, men har rest under större delen av sitt liv. Som liten såg hon det mesta av Europa från baksätet i föräldrarnas bil, och så snart hon var färdig med gymnasiet packade hon ryggsäcken och satte kurs mot nya äventyr.

Hennes största reseupplevelse är den gången hon snubblade över en giraffkalv i Afrika. Fast det kan också vara synen av solens glitter i snön på toppen av Aconcagua. Ett bröllop i Thailand står också högt på listan – det gör även den helt oplanerade roadtrippen genom Texas. Hon älskar kontraster och att komma bakom kulisserna i de länder hon besöker!

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle började hos oss som praktikant 2012 och fortsatte sedan som assistent under sin kvarvarande studenttid. 2015 blev hon fast anställd på vår produktavdelning, där hon får arbeta med det hon älskar: att dela med sig av sina erfarenheter genom att planera nya, spännande resor.

Michelle har besökt nästan alla världsdelar och har alltid älskat att resa. Även om det är andra, tredje eller fjärde gången hon besöker ett resmål kommer hon alltid hem med nya upplevelser och äventyr i ryggsäcken.

Att resa världen runt och möta andra kulturer är en riktig ögonöppnare för de många olika sätt det finns att leva på. Att resa är att leva och lära, och det har i synnerhet lärt Michelle att det är de små sakerna i livet som är viktiga.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbetat i resebranschen i över 15 år och de senaste tio åren har hon ägnat sig helhjärtat åt att ta fram resor. Det är både spännande och utmanande att arbeta med människor från hela världen, och hon älskar att planera resor där hon vet att våra kunder får en fantastisk upplevelse.

Hon påbörjade sitt resande liv som ung backpacker på en längre resa, och det gav henne mersmak att se och uppleva mer av den stora, vida världen. I dag har hon två underbara barn som lyckligtvis gärna följer med på resor.

Hon älskar djur och natur, men det som fascinerar henne mest på resorna är hur historien väcks till liv, t.ex. när man står på toppen av en gammal mayaruin i Mexiko.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Ekonomichef

Peter har en kandidatexamen i internredovisning och har bland annat arbetat som konsult på Deloitte i sju år. Hos Deloitte var Peter bland annat stationerad ett halvår i London och han har även varit på uppdrag i Australien. Genom sitt arbete som konsult har Peter byggt upp en gedigen kunskapsbas ”inom finansvärlden”.

Peter har främst rest i Europa, Amerika och Asien, där höjdpunkterna har varit en kör själv-resa från Vancouver till Banff och tillbaka med fantastiska naturupplevelser på vägen. Hans roligaste reseupplevelse är en tur till Borneo, där lokalbefolkningen trodde att han var en professionell badmintonspelare och bad om hans autograf. ”Jag tackade vänligt nej, men de insisterade, så jag blev ju tvungen att skriva”.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marknadsföringschef

Dino har arbetat med marknadsföring och företagsutveckling i över tio år, mestadels i resebranschen. Han värderar relevant, effektiv och unik marknadsföring, och att våra gäster ska få en upplevelse för livet, varenda gång – för bättre marknadsföring får man inte.

Dino har besökt många av våra resmål och har mängder av fantastiska minnen därifrån. För honom är det viktigt med en god nattsömn, och om du frågar Dino får man världens bästa sömn i ett tältläger i nationalparken Masai Mara i Kenya.

Majoriteten av sin fritid tillbringar han med familjen, där två små barn fyller en stor del av vardagen. Men han hittar även tid att umgås med sina vänner ibland – och bra avkoppling får Dino genom ett pass på gymmet, eller en löptur vid havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO-specialist

Trine är SEO-specialist och arbetar med att ta fram innehåll till våra hemsidor. Hon ser till att hemsidorna och sökmotorerna talar samma språk.

Sin första ”riktiga” resa gjorde Trine när hon var på en två veckor lång tågluff genom Europa när hon gick på gymnasiet. Sedan dess har det blivit en klassisk jorden runt-resa, flera storstads- och charterresor och ett halvår i Kina i samband med att hon läste kinesiska på Århus universitet.

Och just Kina har en mycket särskild plats i Trines hjärta. Hennes vistelse i landet har bjudit henne på några av hennes största upplevelser, men också kulturella, personliga och språkliga utmaningar. Kärleken till språket är stark än i dag.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Verkställande Direktör

Claus är utbildad inom transport och logistik och har bland annat bott och arbetat utomlands i Tyskland, Kina, Japan och Korea under åtta år. Under åren har Claus rest i Asien, Europa, i USA och Kanada samt Kenya, Tanzania och Sydafrika.

Claus blev en del av Afrika Safari 2012 och har från dag ett brunnit för att Afrika Safari alltid ska göra sitt bästa för att ge sina kunder fantastiska upplevelser. Hans passion är att leva upp till sitt mantra ”att ge våra kunder deras livs upplevelserresa” och att det alltid ska vara en central del av Afrika Safaris dagliga arbete. Detsamma gäller för respekten för naturen, djuren och våra samarbetsparter på resmålen.

På fritiden umgås han helst med familjen, och tillsammans med dem reser Claus gärna till några av Afrika Safaris spännande resmål. Annars spelar han gärna en runda golf med sina vänner.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Varför ska man resa med Afrikasafari?
Därför väljer våra kunder oss

Vi finns alltid här för dig

 • Personlig service från reseexperter med förstahandserfarenhet
 • Engagerat bokningsteam som säkerställer en smidig resa
 • Hjälp dygnet runt på resan

100 % smidigt och bekvämt

 • Välplanerade resplaner med noggrant utvalda höjdpunkter
 • Flyg, transfer och boende ingår i alla resor
 • Olika alternativ finns tillgängliga så att du kan skräddarsy din resa
 • Boende på fantastiska platser
 • Noggrant utvalda lokala guider med omfattande kunskap och erfarenhet

Erfarenhet

 • Uppskattas av tusentals nöjda kunder sedan 2006
 • Alla resor testas och kvalitetssäkras av vårt eget team
 • Mångåriga relationer med ett omfattande nätverk av afrikanska samarbetspartner

Mest värde för pengarna & heltäckande skydd

 • Vi garanterar de bästa priserna
 • Goda relationer med våra samarbetspartner säkerställer de bästa priserna och den bästa kvaliteten
 • Vi optimerar logistiken och andra processer – du betalar endast för ditt livs semester
 • Medlem av Danmarks Resegarantifond (nr.1778)
 • Medlem av Danmarks Resebyrå Förening
 • Personlig ansvarsförsäkring

Vi använder cookies för att göra vår webbplats mer användarvänlig och relevant för dig, samt för att visa målinriktade annonser. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du detta.

Du kan säga nej tack till cookies genom att klicka här. Vi använder en cookie för att komma ihåg ditt val.

Läs mer här.