• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanVeranda Tamarin Mauritius
Veranda Tamarin Mauritius
Tamarin Bay

Veranda Tamarin är nog ett av de mysigaste hotellen på Mauritius västkust.

Här finns inga höga murar eller elektriska grindar. I stället finns det hängmattor, sand på golvet i lobbyn och en trivsam, charmig och intim stämning.

Hotellet ligger vid den vackra Tamarin Bay, som är hem åt flockar av delfiner, och här på öns västkust kan du njuta av otroligt vackra solnedgångar.

Hotellet har 116 rum, som alla har eget badrum, aircondition, te- och kaffefaciliteter, minibar och gratis wifi. Rummen är trivsamma och inredda med god användning av färger, som gör dem både inbjudande, moderna och retro på samma gång. Alla rum har egen balkong/terrass. Varje rum är även utrustat med ett ”strandset” bestående av en korg med handdukar, strandfilt och din egen dryckeskylare.

Stranden är offentlig och inbjuder dig till att ta med matsäck och kalla drycker i kylväskan, packa med strandfiltarna, lägga dig i halvskuggan och göra som de infödda: spela strandtennis, bada, läsa en bok, snorkla – och i det hela taget bara njuta av det lokala livet. Hotellet erbjuder uthyrning av hängmattor, som du även kan hänga upp mellan träden på stranden.

Föredrar du poollivet kan du slå dig ner på de härliga solstolarna i halvskuggan.

Blir du hungrig eller törstig kan du besöka en av de två restaurangerna eller tre barerna som hotellet har att erbjuda. Baren bjuder hela dagen på läckra tilltugg, wraps eller smörgåsar, och på kvällen spelas det ofta livemusik med lokala band. Baren är öppen för alla så stämningen är både avslappnad, mysig och lokal.

Hoppa i poolen, besök spaavdelningen eller delta i en av hotellets kostnadsfria aktiviteter: vattengymnastik, boccia, snorkling med mera. Eller lägg dig i en av hängmattorna och njut av utsikten – Tamarin är härligt avkopplande semesterstämning när den är som allra bäst!

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.