Tel: 021-372 07 99
Kundtjänst Mån - Fre 9 - 16

Övernattning: Mombasa

Här kan du läsa mer om hotellen som vi använder under badsemestern i Mombasa.

För musen över de små bilderna för att se en större bild.

Severin Sea Lodge ****
Bamburi Beach

Severin Sea Lodge ligger precis vid den Indiska oceanen på Bamburi Beach. Hotellet präglas av traditionell afrikansk arkitektur och har 190 rum. Alla rum har myggnät, dusch, toalett, aircondition, telefon, hårtork, trådlöst internet och balkong eller terrass.

Severin Sea Lodge är känd för sin gästfrihet, det fantastiska köket och den vänliga betjäningen. Hotellet har även blivit erkänt av det världskända tyska certificeringsbolaget TÛV Rhineland.

Hotellet erbjuder dessutom en rad olika faciliteter, aktiviteter och bekvämligheter, bl.a. en mini-matbutik, frisör, swimmingpool, två restauranger, bar, en närliggande golfbana, dykning och ett wellness-område.

Pensionstyp:

Halvpension

Uppgraderingsmöjligheter

Leopard Beach Resort & Spa *****
Diani Beach

Leopard Beach Resort & Spa har en fantastisk placering på en av världens mest underbara stränder. Det ligger på Diani Beach, 34 km söder om Kenyas livliga hamnstad Mombasa. Resortet omges av tropiska trädgårdar och ligger precis vid de vita sandstränderna och den Indiska oceanen. Vattnet här är lugnt på grund av korallreven och därför är det ett paradis för dykare.

Detta femstjärniga hotell erbjuder hög kvalitet på inkvarteringen och har ett bra urval av mat-och underhållningsställen – bland annat den prisbelönade ”Chui Grill”. Det finns också möjlighet att utöva olika slags sport- och fritidsaktiviteter – allt från dykning till golf.

Tillägg för uppgradering till hotellet:

Standardrum med halvpension, 1 natt 135 kr
Standardrum med helpension och dryck til maten, 1 natt 325 kr
"Seaview Chui Class Cottage": Rum med havsutsikt och halvpension, 1 natt 675 kr

Specialerbjudande:

Om du reser i perioden 26/06-2017 till 22/12-2017 erbjuder vi gratis uppgradering till standard rum med helpension och dryck till maten i upp till 6 nätter.

Voyager Beach Resort ****
Mombasa Beach

Voygaer Beach Resort ligger vid ett av de bästa områdena vid Indiska Oceanen. Med sina tre restauranger, tre pooler, professionell dykarskola och vad som sägs vara regionens finaste vattenportcenter, har Voyager Beach Resort något för alla. Hotellet ligger 7 km norr om Mombasa, med utsikt över en av de finaste kustlinjerna i världen.

Med sitt goda läge, fina faciliteter och exklusivitet, är Voyager Beach Resort det perfekt stället att övernatta vid en resa till Mombasa.

På hotellet finns en professionell dykarskola, Buccaneer Diving, så kom ihåg att ta med ditt dykarcertifikat. Det finns även möjlighet att ta PADI-dykarcertifikat med certifierade instruktörer. Utanför Mombasa finns några av världens vackraste korallres, som bör upplevas vid ett besök. Läs mer om dykning i Mombasa: Buccaneer Diving.

Läs mer än 700 omdömen från gäster som bott på Voyager Beach Resort.

Tillägg för uppgradering till hotellet:

Standardrum med all inclusive*, 1 natt 230 kr per person
"Superior Sea View": Rum med havsutsikt och all inclusive*, 1 natt 645 kr per person

* Ett urval av lokala maträtter och drycker. Kontakta oss för en fullständig lista.

The Baobab Beach Resort & Spa ****
Diani Beach

The Baobab Beach Resort ligger på världsberömda Diani Beach.

Resorten omges av 80 hektar tropiska trädgårdar och med sitt höga läge har man fin utsikt över Indiska Oceanen och den långa, vackra, gyllene stranden.

Resorten består av tre lyxiga egendomar som alla bjuder på utsökt logi och lyxiga faciliteter. Gästerna kan använda sig av alla faciliteter som finns, bland annat tre pooler, restauranger och barer.

Här finns också ett varierat utbud av aktiviteter, bl.a. snorkling, windsurfing och beach volley. I närheten finns även en golfbana.

Tillägg för uppgradering till hotellet:

Standardrum med all inclusive*, 1 natt 675 kr per person
Superiorrum med all inclusive*, 1 natt 890 kr per person
Deluxerum med all inclusive*, 1 natt 950 kr per person

* Ett urval av lokala maträtter och drycker. Kontakta oss för en fullständig lista.