• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanIkoma Wildcamp: Night Game Drive
Ikoma Wildcamp: Night Game Drive

En stor del av djuren på den afrikanska savannen är som mest aktiva på natten. Nu steker inte solen och växtätarna kommer fram för att äta i skydd av mörkret. Detta vet de opportunistiska kattdjuren mycket väl, och passar på att komma fram från sina viloplatser. Därför kan man på kvällen ha turen att se både lejon och hyenor på vandringtur genom bushen.

Vi rekommenderar varmt att åka på ett Night Game Drive. Det är något magiskt med att sitta tryggt i bilen i mörkret och veta att djuren går runt omkring dig. I mörkret skärps dessutom dina sinnen, och ljuden från bushen kommer att vara tydligare än på dagen.

Ett Night Game Drive varar 2,5 timmar och görs i området runt Ikoma Wild Camp. Turen börjar efter middagen och mörkrets inbrott (ca kl. 20). Du åker i en öppen safaribil med en guide. Bilen har plats för 6 passagerare. Du kommer att få möjlighet att både se och höra djuren när de är aktiva på natten. Du kommer att kunna se antiloper, zebror, gnuer, giraffer, elefanter, hyenor, bufflar och kanske till och med ett lejon.

Turen genomförs med minst 4 personer och därför rekommenderar vi att du bokar turen hemifrån. Man kan boka, när man kommer fram såvida bil, guide och säkerhetsvakt finns tillgängliga och det är minst 4 personer som ska delta.

Pris:
Per person:  950 kr

Connected tours

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Lea Charlotte Alber

Skriv till:
info@afrikasafari.se

Ring till:
021-372 07 99

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.