• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanOsiligilai Maasai Lodge
Osiligilai Maasai Lodge
Moshi/Kilimanjaro

Upplev massajkulturen i denna charmiga och autentiska lodge, som ligger mitt i den vackra naturen på massajernas område och mitt emellan Mount Meru och Kilimanjaro. Lodgen ägs och drivs av massajer och en vistelse här är en enastående möjlighet att verkligen komma nära inpå detta seminomadiska folk.

Här finns elva stugor, som alla är byggda i traditionell massajstil – dock med undantaget att de har alla tänkbara förnödenheter så som elektricitet, toalett, rinnande vatten och varmvattendusch.

Samtliga stugor är charmigt inredda i massajstil med fina, färgglada, handtillverkade pärlor hängande från taket, vackra korgar på väggarna och sängöverkast i läckra massajfärger. Stugorna finns i olika storlekar och här finns det plats både för paret som vill ha sin egen stuga eller till familjen som gärna vill sova i samma stuga.  Alla stugor vänder mot Kilimanjaro så att du tidigt på morgonen kan njuta av soluppgången över berget.

De allmänna utrymmena bjuder på en mysig restaurang med utsikt över Kilimanjaro och en härlig pool med solstolar, där du kan ligga i både sol och skugga medan du njuter av utsikten över Afrikas högsta berg. Maten i restaurangen är ekologisk och praktiskt taget alla ingredienser odlas i närområdet.

Det erbjuds en lång rad aktiviteter på lodgen, men du kan också bara välja att mjuka upp dina safari- eller vandringsstela muskler i lodgens bastu.

Det finns (de flesta dagar) wifi i de allmänna utrymmena.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Sandra Caroline Pettersson

Skriv till:
info@afrikasafari.se

Ring till:
021-372 07 99

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.