• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanSelous Riverside Safari Camp
Selous Riverside Safari Camp
Selous

Strax utanför Selous Game Reserve hittar du mysiga Selous Riverside Safari Camp. Härifrån är det enkelt att ge sig ut på safari inne i själva viltreservatet eller att åka på spännande flodsafari på Rufijifloden, vars strand lodgen ligger vid.

Ett av lodgens stora dragplåster är den härliga terrassen, varifrån du har en vacker utsikt över floden och det rika djurlivet. Efter en dag med härliga upplevelser kan du slå dig ner i en av de mjuka stolarna på terrassen och njuta av en kall drink medan solen går ner över floden. Fåglarnas ivriga kvitter blandar sig med flodhästarnas grymtanden – det blir inte mer afrikanskt än så!

Lägret består av fjorton kanvastält, som alla är stora, mysiga och mycket välinredda. I tältet finns ett härligt badrum med dusch och massor av varmt vatten, det finns gott om plats för ditt bagage och du har elektricitet alla tider på dygnet. Framför tältet har du din egen veranda med solstolar, där du kan följa med i livet kring floden.

Tröttnar du på att dåsa i en stol eller om du behöver svalka dig lite kan du hoppa i den lilla poolen, varifrån du också har en fin utsikt över Rufijifloden.

Måltiderna serveras i restaurangen, som ligger i förlängning av terrassen – till och med när du äter har du utsikt över floden.

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Sandra Caroline Pettersson

Skriv till:
info@afrikasafari.se

Ring till:
021-372 07 99

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.