Mån - Fre 9 - 16
Meny
HomeÖvernattningUganda

Övernattning: Uganda

Här kan du läsa mer om övernattningsplatserna vi använder oss av under vår Uganda-resa. Du kan också se bilder från platserna.

För musen över de små bilderna för att se en större bild.

Silverback Lodge
Bwindi Impenetrable Nationalpark

Denna lodge ligger längst upp på toppen av en kulle, med utsikt mot Bwindi Impenetrable Nationalpark, som är hemvist för ca 350 bergsgorillor, mer än 100 olika arter däggdjur och 346 fågelarter. Lodgen ligger endast 5 minuters gång från nationalparken, men fantastisk utsikt över dalen och skogarna.

Lodgen är byggd i material från trakten och består av 12 trevliga rum som alla har badrum med WC och dusch. Alla rum har en veranda med utsikt mot de flotta trädgårdarna och de prunkande omgivningarna i dalen.

På lodgen finns även en bar och en restaurang, där det erbjuds både lokala och internationella rätter.

2Friends Hotel
Entebbe

Det mysiga fyrstjärniga hotellet 2Friends ligger 10 minuter med bil från flygplatsen i Entebbe.

Hotellet ligger precis vid Victoriasjön och på hotellets privata strand kan man bada, ta en kajaktur eller bara njuta av solen.

Här finns endast 16 rum som alla har vacker konst på väggarna. Det finns även myggnät över alla sängar. Alla rum har eget badrum, tv och wifi.

Utomhuspoolen ligger mitt i den mysiga lilla trädgården där det också finns en liten bar. Hotellets restaurang ligger precis vid sjön, och det är gångavstånd från hotellet till andra lokala restauranger och barer.

Det finns möjlighet att hyra cyklar på hotellet.

Imperial Resort Beach Hotel
Entebbe

Hotellet ligger vid Victoriasjön bara sju minuter i bil från flygplatsen i Entebbe och en halv timme från huvudstaden Kampala.

Det finns i allt 191 rum på hotellet fördelade på sex våningar. Alla rum har telefon och digital satellit-teve och det är även möjligt att få internetanslutning.

Här finns en bar med ett stort urval av drycker och restaurangen på Imperial Resort Beach Hotel Entebbe erbjuder en meny som består av både lokala och internationella maträtter.

Hotellet, som ligger nära stranden, har också fitnessrum, bastu, ångbad och jacuzzi.

Savannah Resort Hotel
Kihiihi / Kanunga

Hotellet ligger i Kihiihi, Kanunga, bara 8 km från Ishasha. Hotellet erbjuder 28 bungalows, s.k. “bandas” och 2 “deluxe” rum; alla med eget badrum med dusch, toalett och miljövänlig solfängare som värmer vattnet.

Savannah Resort Hotel erbjuder såväl lokala som internationella rätter och har ett stort urval och har ett stort urval av drycker som passar till alla tillfällen. Den som önskar kan få sitt bord dukat i trädgården och äta utomhus – säg bara till personalen som gärna vill tillgodose alla de önskningar gästerna har.

Mihingo Lodge
Lake Mburo Nationalpark

Mihingo Lodge är en lugn och exklusiv oas som gränsar mot Lake Mburo National Park. Lodgen har tio rum som är byggda på plattformar på pålar ovanför markytan och som är täckta av stråtak.

Tälten är rymliga och bekväma med eget badrum med varmt och kallt vatten, dusch och toalett. Restuarangen är byggd av sten, drivved av olivträd och gräs. Man har utsikt till bassängen nedanför och kan samtidigt njuta av utsikten ut över dalen och de praktfulla solnedgångarna över Lake Mburo National Park.

Kingfisher Lodge Kichwamba
Queen Elizabeth Nationalpark

I det västra Uganda, precis utanför Queen Elizabeth nationalpark, ligger denna vackra lodge med en strategisk utsikt över nationalparken.

Lodgen består av ”Bandas” som liknar de typiska hyddorna som fanns i Afrika förr i tiden. Från hyddorna är det också en fantastisk utsikt över nationalparken.

På lodgen finns en restaurang med bar och härifrån kan man också njuta utsikten över den vackra parken. Dessutom finns det också en härlig swimmingpool där man kan slappa och njuta en kall drink.

Har du frågor?

Kontakta våra experter nu:
021-372 07 99
info@afrikasafari.se

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9-16.

Topp Resor
Lyxsafari i Kenya & solsemester på Zanzibar
Lyxsafari i Kenya & solsemester på Zanzibar
Kenya-safari med en avkopplande semester på den exotiska ön Zanzibar.
 
Sydafrika & Kapstaden
Sydafrika & Kapstaden
Kom riktigt nära de vilda djuren & storstad.
 
Safariresa till Sydafrika
Safariresa till Sydafrika
Upplev det fantastiska djurlivet i Kruger National Park och få en safariupplevelse för livet.
 
Kilimanjaro & Safari
Kilimanjaro & Safari
Kilimanjaro - Whiskyturen och safari i 2 nationalparker
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Safari i särklass & vita sandstränder.
 

Nyhetsbrev

Relevanta nyheter och bra erbjudanden!

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.