• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanWhite Water Rafting
White Water Rafting

Om du vill ha en vattenupplevelse som ger dig en adrenalinkick kan du åka på White Water Rafting på Zambezifloden. Här ger naturen dig en ordentlig rutschbanetur genom de många forsarna på Zambezifloden, och vi garanterar både adrenalin, tjut och ömma armar, men det är roligt och utmanande – särskilt om du har tillbringat många dagar sittandes i en safaribil.

Forsarna på floden varierar i längd. De minsta är omkring 100 meter och de längsta omkring 2 kilometer. Hela forsränningsdelen är 24 kilometer lång och indelad i olika ”sträckor”. De svåraste sträckorna kommer i början av rutten (4 och 5 på forsränningsskalan), och om du vill åka forsränning här bör du ta en morgonutflykt. Slutet av sträckan bjuder på lite lugnare forsar, och om du vill åka forsränning här bör du välja en eftermiddagsutflykt. Om du vill göra bägge delar bör du välja en heldagsutflykt.

White Water Rafting-turerna är beroende av vattennivåerna och under perioden mellan januari och juni kan floden stängas av för forsränning på grund av höga vattennivåer och för kraftiga strömmar.

Man måste vara minst 15 år för att prova på forsränning. Erfarenhet är inte nödvändig, men vi rekommenderar att du kan simma och är i allmänt god fysisk form. Kom ihåg att din reseförsäkring måste täcka den här typen av aktiviteter.

Utflykten genomförs vid minst 4 personer.

Pris:
Per person:  2 265 kr

Senast sedda resor

Våra mest populära resor
Hit reser andra
Kontakta resekonsulten Lea Charlotte Alber

Skriv till:
info@afrikasafari.se

Ring till:
021-372 07 99

Öppettider:
Alla vardagar kl. 9 - 16

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.