• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanAVANI Victoria Falls Resort
AVANI Victoria Falls Resort
Victoria Falls, Zambia
Tilläggspris:
För 3 nätter Per person:  541 kr

Det mysiga fyrstjärniga hotellet AVANI Victoria Falls Resort ligger, precis som sitt systerhotell The Royal Livingstone, inne i själva nationalparken Mosi-oa-Tunya. Det innebär att du har fri tillgång till Victoriafallen under dagtid och kan besöka vattenfallen så mycket du vill – utan att betala inträdesavgift till nationalparken. Eftersom hotellet ligger mitt i en nationalpark innebär det också att du bor här tillsammans med alla djuren, och det är inte ovanligt att möta en zebra eller en impala på vägen till frukostbuffén.

Hotellet är inrett i en härlig blandning av klassisk afrikansk stil och orientaliska influenser – här får du charm och mysig atmosfär för hela slanten. Både par, familjer och soloresenärer känner sig välkomna på hotellet. Här finns en pool, lekplats till barnen, löp- och vandringsstigar till de vuxna, restaurang, bar, egen sjö, och som redan nämnt – tillgång till Victoriafallen under dagtid.

Samtliga rum har eget badrum och toalett, kylskåp, luftkonditionering, säkerhetsbox, tv, te- och kaffekokare samt gratis wi-fi. Samtliga rum har dessutom antingen balkong eller direkt utgång till havet.

Våra mest populära resor
Hit reser andra

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.