• Nöjda gäster sedan 2006
  • Engagerade rese experter
  • Noga testade kvalitetsresor
  • Noga utvalda lokala guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistans under resan
  • Medlem av resegaranti fonden
StartsidanSpice Island Hotel & Resort
Spice Island Hotel & Resort
Jambiani Beach
Uppgradering, 6 nätter:
Från halvpension till all inclusive Per person:  3 150 kr

Oavsett om du kommer till Zanzibar efter en safariresa eller en vandring till toppen av Kilimanjaro behöver du avkoppling, en mysig atmosfär, skämma bort dig själv, äta god mat, en massage och ett dopp i havet. Allt det här hittar du på Spice Island Hotel & Resort, som ligger i sydöstra Zanzibar.

Det familjeägda hotellet är inrett i klassisk Zanzibarstil, har egen privat strand och ligger i en stor botanisk trädgård, där det finns över 3 000 exotiska växter, blommor och träd.

Resorten andas av semesterstämning och avkoppling. De gemensamma utrymmena är otroligt mysiga och hela resorten har en särskild ”vibe” som gör att man snabbt känner sig avslappnad och mycket välkommen.

Restaurang- och loungeområdet är inrett med härliga, mjuka soffor, stolar och dagbäddar i mörkt trä och läder, dekorerade med kuddar och filtar i livliga färger. Med den mysiga atmosfären och den vackra utsikten över stranden och havet är det svårt att slita sig härifrån, och vi gissar att det här blir ditt favoritområde på resorten. Låna en bok på biblioteket eller ta en tupplur i havsbrisen.

Om du lyckas komma iväg från loungen kan du promenera ut på den långa bryggan och njuta ännu mer av utsikten och havsbrisen – och en god kopp kaffe i den mysiga loungebaren vid pirens ände. När det är lågvatten kan du hoppa i vattnet från badtrappan på bryggan, och sedan njuta av en kall drink och snacks i baren. Lägg dig i en hängmatta och ta ännu en tupplur.

Om du känner för lite fart kan du hoppa i poolen eller tillföra lite spänning till din semester genom att köpa till intressanta vattensportaktiviteter i hotellets egna vattensportcenter.

När du reser med Afrika-safari får du 15 % rabatt på vattensportsaktiviteterna på Spice Island, och det är också möjligt att låna både cykelskor och fatbikes gratis (om de är lediga).

Du får också 20 % rabatt på alla spabehandlingar – väldigt välbehövligt, oavsett om du kommer från Kilimanjaro eller en safariresa…

I hotellets restaurang, Restaurant Makuti, serveras ett stort urval av lokala rätter med fisk och skaldjur, samt olika rätter från det afrikanska, indiska och arabiska köket. Frukosten består av en härlig buffé och köket serverar ägg och pannkakor direkt från spisen, precis som du vill ha dem.

Hotellet har 34 rum i bungalower av olika storlekar. Det finns två rum i varje bungalow – varje rum har egen ingång och en mysig terrass. Rummen har traditionella möbler, privat badrum, luftkonditionering, säkerhetsbox och en liten sittgrupp för optimal bekvämlighet.

Det finns gratis wi-fi i alla gemensamma utrymmen.

Observera: Spice Island Hotel & Resort är stängd från och med den 29 mars till och med den 6 juni 2020 på grund av renovering.

Våra mest populära resor
Hit reser andra

Vi använder cookies till statistik och riktad marknadsföring hos tredjepart.
Du accepterar detta genom att klicka här.
Läs mer här.

Välkommen till den nya designen på Afrikasafari.se

Vi har bytt utseende sedan du besökte oss senast, men våra resor är desamma.